en fr

BE DELICIOUS lanceert event catering die Belgische kwaliteit in de kijker zet

06 / 02 / 2017

 

 

Bent u binnen uw organisatie verantwoordelijk voor evenementen, of werkt u als event organisator in opdracht evenementen uit, bezorg ons dan graag uw coördinaten aan info@bedelicious.be.
Zodat we u kunnen uitnodigen op 28 maart, wanneer onze formules voor Belgische event catering zullen worden voorgesteld.

BE DELICIOUS kwam tot de vaststelling dat er ook in eigen land nog meer chauvinisme mag zijn voor onze eetcultuur en kwaliteitsproducten! Samen met cateraar Ten Dauwe werden een aantal Belgische cateringformules uitgewerkt.

Heel wat bedrijven, overheidsorganisaties, culturele initiatieven, etc. organiseren op regelmatige basis evenementen met een hapje en een drankje. Vaak gebeurt het ook dat er buitenlandse gasten ontvangen worden. Op zo’n evenementen wordt er zelden voor geopteerd om in de keuze van producten en gerechten aandacht te schenken aan de Belgische gastronomie. Nochtans zijn dit de uitgelezen gelegenheden om de troeven van onze Belgische eetcultuur uit te spelen!

Daarom wil BE DELICIOUS, naast zijn buitenlandse inspanningen,  ook in eigen land event catering met een Belgische invalshoek promoten. Vanuit die ambitie werd een samenwerking aangegaan met Ten Dauwe uit Aalter. Dit ervaren cateringbedrijf staat onder leiding van Peter De Groote, een van de ‘Meesterkoks van België’.
BE DELICIOUS selecteert kwaliteitsproducten van 25 artisanale producenten uit België, ‘Belgian Food Artisans’. Ze vormen een mooie staalkaart van wat onze gastronomie te bieden heeft. Het zijn allen producenten die de traditionele bereiding, de keuze van de grondstoffen en de kwaliteit van hun eindproducten hoog in het vaandel dragen.

Met deze selectie Belgische topproducten heeft BE DELICIOUS samen met Ten Dauwe een aantal formules uitgewerkt die u kan inschakelen voor uw evenementen. Lekker Belgisch ‘van aperitief tot dessert’! Cateraar Ten Dauwe zorgt voor de service op uw evenement.
De aangeboden formules zijn de volgende: Belgisch ontbijt, Belgische receptie, Belgisch walking dinner, Belgisch walking buffet en Belgisch diner (aan tafel).

Op dinsdagavond 28 maart stellen we deze formules graag voor, waarbij het proeven van de selectie Belgische specialiteiten uiteraard centraal staat. Bent u binnen uw organisatie verantwoordelijk voor evenementen, of werkt u als event organisator in opdracht evenementen uit, bezorg ons dan graag uw coördinaten aan info@bedelicious.be. Zodat we u kunnen uitnodigen op 28 maart, wanneer onze formules voor Belgische event catering zullen worden voorgesteld.

Terug naar nieuwsoverzicht