Bak-bloemkool met pompoenpit – Foodswithroots

Bak-bloemkool met pompoenpit

Geselecteerd door Foodswithroots

Bestel product

Terug

Als doel mensen wereldwijd meer groenten te laten ontdekken

Bak-bloemkool met pompoenpit – Foodswithroots

 

(12) BEDELICIOUS ROESELARE-35_1500pxFoodswithroots suggereert innovatieve recepten met heerlijke streekgroenten en levert hiervoor topkwaliteitsingrediënten. Mini-bloemkoolroosjes in de pan gebakken, zo eenvoudig en lekker. In combinatie met peterselie en pompoenpit: zo verrassend, heerlijk (gezond)!

Vol passie communiceert, promoot en creëert foodswithroots gezonde, pure voeding. Wij bedenken verfrissende, eenvoudige recepten en inspirerende groenteverhalen, met als doel mensen wereldwijd meer groenten te laten ontdekken en consumeren.

Foodswithroots: Wie? Wat? Waarom?
Hannelore werd duurzaam en liefdevol opgekweekt als passioneel groenten-liefhebber, midden in dé groententuin van Europa (Westrozebeke, West-Vlaanderen). Economiste van opleiding, maar beter gekend als gezondheids-en voedingsdeskundige en groenten-prediker. Ze werd een pro in het bereiden van gezonde maaltijden en mensen rondom haar veel groenten en fruit laten eten (soms zonder dat ze het weten). Na 8 jaren professionele ervaring als marketing en communicatie verantwoordelijke in de groenten en fruit sector, staat Hannelore nu paraat met haar eigen communicatie-bureau foodswithroots, waarmee ze de wereld wil overtuigen dat groenten de oplossing zijn voor een gezonde toekomst!