Confituur – Belberry Preserves

Confituur

Terug

Een traag productieproces in een open rode koperen ketel

Confituur – Belberry Preserves

 

(15) BEDELICIOUS ROESELARE-1_1500pxDe originele recepten van de ambachtelijke fruit delicatessen van Belberry, zijn meer dan een eeuw geleden ontwikkeld. Sindsdien zijn ze bewaard gebleven als waardevolle schatten.
Het geheim van onze producten, boordevol smaak? Vruchten wereldwijd geselecteerd omwille van de uitzonderlijke smaak, niet te veel suiker, geen kleur- of conserveringsmiddelen, een traag productieproces in een open rode koperen ketel … en de liefdevolle hand van onze ‘meester confituriers’.
De verschillende soorten – van de grote klassiekers tot de meer gedurfde combinaties – zullen je telkens bekoren.

Belberry Preserves uit Kortrijk specialiseert zich in luxeconfituren en tal van andere fruit gerelateerde topproducten zoals vruchtenazijn, ketchup, etc.
André Vandererfven startte 60 jaar geleden met de productie van confituren en marmelades voor de lokale markt. Wanneer zijn zoon, Thierry, de zaak overnam in 1990 , begon hij met het uitbreiden van het aanbod smaken.
De delicatessen van Belberry worden verkocht in Department Stores, 5-sterren hotels, Fine Food stores en dit over meer dan 40 landen.