Gerookte zalmfilet “La Tradition” – Sodial

Gerookte Zalmfilet "La Tradition"

Bereid door Sodial

Bestel product

Terug

Sedert 1989 gespecialiseerd in het ambachtelijk rookproces

Gerookte zalmfilet “La Tradition” – Sodial

(8) BEDELICIOUS ROESELARE-42_1500px

 

“La Tradition” staat voor een 100% verse, ambachtelijk gerookte atlantische zalm van superieure kwaliteit.
De zalm uit het gamma “La Tradition” wordt drooggezouten, hangend gerookt op lage temperatuur, 6 dagen gedroogd  en ten slotte met de hand voorgesneden.
Een hele handgesneden filet of een partypack van 200gr (5/6 sneetjes) ?  Beide zijn mogelijk !

In onze rokerij “Atelier du Saumon” (provincie Henegouwen) hebben wij ons sedert 1989 gespecialiseerd in het ambachtelijk rookproces.
De verse superior zalm wordt met de  hand gefileerd, met de hand drooggezouten en ambachtelijk gerookt.
Ons aanbod :   koud- en warmgerookte zalm , gekookte zalm “Belle Vue” , gemarineerde zalm “Gravadlax” en zalmcarpaccio.