Lichtbruin desembrood met stukjes walnoot en rozijnen – Bio Bakkerij De Trog

Lichtbruin desembrood met stukjes walnoot en rozijnen

Terug

Bio Bakkerij De Trog: héél veel passie en liefde voor het echte bakkersvak

Lichtbruin desembrood met stukjes walnoot en rozijnen – Bio Bakkerij De Trog

(14) BEDELICIOUS ROESELARE-20_1500px

 

Bio Bakkerij De Trog staat voor de beste met zorg uitgekozen ingrediënten, een traditioneel ambachtelijke werkwijze, lange rust- en rijstijden, de afwezigheid van broodverbeteraars, een enthousiaste ploeg vakbekwame bakkers, héél veel passie en liefde voor het echte bakkersvak…’t recept voor uw overhéérlijk puur ambachtelijk brood!

In de late jaren 70 zag Volkorenbakkerij De Trog het levenslicht, in een zoektocht om eerlijke en kwalitatief hoogstaande broodcreaties te brengen. Door de jaren heen groeide het aantal trouwe De Trog klanten, mede door uitstekende mond-op-mond-reclame. Het aantal verkooppunten groeide sterk en al snel evolueerde de bakkerij naar een nieuwe, grotere bakkerij in Ieper. Sinds 2005 bakken we hier dag in dag uit, 7 dagen op 7, heerlijk puur en echt bio De Trog brood!