Verse friet – Remo-Frit

Verse friet

Geproduceerd door Remo-Frit

Bestel product

Terug

Verse frieten, mooi gebakken zijn de trots van België

Verse friet – Remo-Frit

(11) BEDELICIOUS ROESELARE-53_1500px

 

Verse frieten, mooi gebakken zijn de trots van België. Remo-Frit is dé specialist en biedt u de Remo-Frit-Plus aan, een friet zoals hij hoort te zijn: supervers, mooi geschild, en gesneden uit een Bintje aardappel, dé Belgische frietaardappel bij uitstek.  Met de Remo-Frit-Plus kiest u bovendien voor een friet met een goudgele kleur het hele jaar door, en dit zonder het gebruik van bewaarmiddelen.

In 1989 richt Jozef Van Remoortel met zijn echtgenote Frieda Apers Aardappelverwerking Van Remoortel NV op en samen zetten zij hun eerste stappen in het professioneel schillen en versnijden van aardappelen. In de eerste jaren ligt de focus op de productie en de verkoop van verse rauwe frieten zonder bewaarmiddelen (REMO-FRIT). Later wordt het assortiment uitgebreid en starten ze met de productie van verse geschilde voorgegaarde aardappelproducten (REMO-FRESH).
Het bedrijf kent sinds de oprichting een continue groei en anno 2016 is het dan ook marktleider in België en zijn Remo-Frit & Remo-Fresh in diverse landen klinkende namen geworden in de aardappelwereld.